miMakker Zusje

Wie ben ik?

Ik ben Mary de Vette en werk als miMakker bij mensen met een verstandelijke beperking en mensen met dementie. Naast mijn miMakkerwerk werk ik momenteel als persoonlijk begeleider binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg van Radar in Zuid-Limburg.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als groepsbegeleider/ verpleegkundige in zowel de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking als in de zorg voor mensen lijdend aan de ziekte dementie. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en capaciteiten ontwikkeld in de uitvoering van belevingsgerichte zorg.

Mijn passie is een stukje levensgeluk brengen aan mensen die moeite hebben de eigen regie te voeren of door ziekte de regie zijn kwijtgeraakt.

De miMakkus methode sluit hier naadloos op aan. Prachtig hoe met rust, tempovertraging en afstemming op iemands belevingswereld zoveel bereikt kan worden. De miMakker heeft en neemt ook de tijd om mee te gaan in die belevingswereld, daar waar de begeleider vaak druk is met allerlei andere zaken die ook de aandacht vragen. Het werk van de miMakker is hierdoor een waardevolle aanvulling op de huidige dagelijkse zorg.

Mary de Vette